Olemme ylpeästi suomalainen yritys

Nahkatuote N. Kamkeris Oy

Nahkatuote N. Kamkeris Oy on perustettu vuonna 1994. Kokemusta alalta meille on siis kertynyt jo yli 20 vuoden ajalta, ja olemme ylpeitä kotimaisista tuotteistamme ja osaamisestamme. Tehtaamme on Alavudella, jossa tuotteet valmistetaan laadukkailla ja alan uusimmilla koneilla. Tehokkaan tuotantomme ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaita suomalaisia tuotteita luotettavasti, kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on valikoimissamme myös edullisia maahantuontieriä. Tuotteitamme voit ostaa jälleenmyyjiemme kautta. Jälleenmyyjiämme ovat sekä pienet että isot toimijat.

Laadukkaat nahkatuotteet hyvään hintaan

Valikoimamme on laaja ja sisältää miesten vyöt, naisten vyöt ja lasten vyöt, sekä lompakot, laukut, olkaimet ja muut asusteet. Asustevalikoimastamme löydät sesongin mukaiset solmiot, huivit, taskuliinat ja suruliinat. Valikoimamme vaihtuu sesongin mukana. Tutustu tuotteisiimme lisää tästä!

Jälleenmyyjät

Asiakaskuntamme muodostuu pienistä putiikeista aina isoihin taloihin saakka. Tuotteemme ovat erittäin kilpailukykyisiä ja ne tuottavat silmäniloa käyttäjilleen vuosiksi.

Miksi ostaa tuotteita Finna-mallistosta?

  • erinomainen hinta-laatusuhde
  • loistavat materiaalit
  • nopeat toimitusajat
  • laaja valikoima

Usein kysytyt kysymykset

Lue tästä meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin! Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, voit ottaa meihin yhteyttä.