Loistava mallisto

Nahkavyöt ja muut asusteet

Mallistostamme löytyy sopiva nahkavyö niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Valmistamme myös lompakoita, laukkuja, olkaimia sekä asusteita. Lisäksi valikoimamme täydentyy maahantuonnilla – pitkä kokemus ja hyvät kontaktit tavarantoimittajiin ympäri maailman takaavat sinulle parhaat tuotteet luotettavasti.

Lue lisää erilaisista tuotteistamme alta!

Miesten vyöt

Laadukas nahkavyö täydentää asun kuin asun. Valikoimastamme löydät aina asuusi sopivat pukuvyöt, farkkuvyöt sekä casual-vyöt. Vöitä löytyy monessa eri pituudessa ja meiltä saat myös erikoispitkiä vöitä. Valmistamme kaikki miesten vyöt käyttäen materiaalina laadukasta ja kestävää aitoa nahkaa. Nahkoina käytämme pintanahkaa sekä haljasnahkaa.

Finna-vyömme kuuluvat kotimaiseen mallistoomme ja Boxerclub-vyöt maahantuonnin mallistoon. Kaikki käyttämämme vyösoljet ovat nikkelivapaita. Laajasta mallistostamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva vyö!

Naisten ja lasten vyöt

Valikoimissamme on myös naisille ja lapsille suunniteltuja vöitä. Myös naisten vyöt sekä lasten vyöt on valmistettu suurimmilta osin nahasta. Nahkana on joko haljasnahka tai pintanahka. Naisten vyöt ovat pääosin Suomessa valmistettuja ja osa Finna-mallistoamme. Lasten vyöt kuuluvat Boxerclub-mallistoon. Kaikissa vöissämme on hyvä hinta-laatusuhde.

Lompakot

Nahkavyö ja siihen kylkeen nahkalompakko? Mallistostamme löydät eri kokoiset ja eri väriset lompakot niin miehille kuin naisillekin. Lähes kaikki mallimme ovat RFID-etälukusuojattuja – meidän lompakoissamme korttisi ovat siis hyvässä tallessa. Mallistomme vaihtuu tasaisin väliajoin. Klassikkomallit pysyvät aina valikoimissamme, jonka lisäksi valikoima täydentyy vaihtuvista uutuustuotteista. Pääosin kaikki lompakkomme valmistetaan nahasta.

Laukut

Valikoimissamme on myös erilaisia laukkuja. Valmistamme sopivat laukut jokaiseen tilaisuuteen – jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Edulliset käsilaukkumme on valmistettu joko nahasta, keinonahasta tai kankaasta. Lisäksi meiltä saat klassiset nahkapalalaukut. Matkalaukun etsijöille suosittelemme vaihtoehtoja käytännöllisestä matkalaukkuvalikoimastamme. Löydät meiltä niin pehmeät, kovat kuin kevyetkin matkalaukut.

Olkaimet

Kattava olkainvalikoimamme on täysin kotimainen. Valmistamme itse laadukkaat olkaimet, joita on saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa. Olkaimissa käytettävät napit, soljet ja klipsit ovat kaikki nikkelivapaita, ja olkaimissa on takuulukot. Mallistostamme löydät sekä kapeat että leveät olkaimet moneen eri käyttötarkoitukseen.

Asusteet

Asustevalikoimamme sisältää solmiot, huivit, taskuliinat sekä suruliinat. Polyester-solmiomme ovat edullisia, ja niistä on saatavilla kymmenissä erilaisissa kuoseissa ja väreissä. Myös huiveja ja liinoja on useita erilaisia, ja hinnaltaan varmasti edullisia. Asustemallistomme vaihtuu aina sesongin mukaan.

Kuvia tuotteistamme